1) DANIA GŁÓWNE:
1. ZAPIEKANKA FRANCUSKA
2. PIERŚ Z KURCZAKA Z SEREM I PIECZARKAMI
3. ROLADKI SCHABOWE ZE SZPINAKIEM
4. ŁOSOŚ W CIEŚCIE FRANCUSKIM ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA
5. LASAGNE ZE SZPINAKIEM
6. SAKIEWKI Z PIERSI KURCZAKA ZE SZPINAKIEM W SOSIE SEROWYM
2) CIASTA, DESERY NA ZIMNO I INNE SŁODKOŚCI:
1. ŚMIETANOWIEC
2. TIRAMISU
3. PRZEKŁADANIEC
4. NALEŚNIKI
5. DESEROWY PRZEKŁADANIEC
6. BEZY CYTRYNOWE
7. DESER Z MASĄ KRÓWKOWĄ
8. LODY WANILIOWE
9. MURZYNEK Z SEREM
10. FAWORKI
3) WIELKANOC:
1. JAJKA Z FARSZEM TATARSKIM
2. JAJKA FASZEROWANE TUŃCZYKIEM
3. PASCHA
4. BABKA PIASKOWA
4) PRZYSTAWKI I ZAKĄSKI:
1. RYBA W POMIDOROWYCH MISECZKACH
2. PALUSZKI SEROWE
3. PALUSZKI Z SZYNKĄ
5) ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA:
1. CIASTO NA PIEROGI
2. PASZTECIKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
3. SERNIK Z BRZOSKWINIAMI
4. STRUCLA MAKOWA
5. RYBA PO GRECKU
6. ŚLEDŹ Z RODZYNKAMI
7. ŁOSOŚ MARYNOWANY
8. BARSZCZ WIGILIJNY
9. USZKA DO BARSZCZU
10. KUTIA
11. KRUCHE CIASTECZKA Z ORZECHAMI
6) ZUPY:
1. ZUPA CEBULOWA
2. ZUPA SZCZAWIOWA
3. BOTWINA
7) SOSY:
1. MAJONEZOWY
2. ŚMIETANKOWY
3. MUSZTARDOWY
4. WYKWINTNY
5. SEROWY
8) NAPOJE:
A- GORĄCE:
1. GORĄCA CZEKOLADA
B- ZIMNE
C- ALKOHOLOWE:
1. WÓDKA ICE
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz